20 Mayıs 2011 Cuma

ETİ İle Küçük Mutluluklar Vol. II

Daha önce bahsettiğim, sürpriz etkinliklerinin ilkini Mersin'e tonlarca gerçek kar yağdırarak gerçekleştiren ETİ Mutluluk Gönüllüleri'nin ikinci durağı İstanbul oldu.


Sokak şarkısı kılığına giren Mazhar Alanson, Tünel Meydanı'nda gitarı ile şarkı söylemeye başladı.  Bir süre Mazhar Alanson'un şarkı söylediğini farketmeden yoldan geçenler oldu. Fakat çok geçmeden sokak şarkıcısının Mazhar Alanson olduğunu anlayarak ona eşlik etmeye başladılar ve ETİ Mutluluk Gönüllüleri'nin de ortaya çıkmasıyla coşku daha da arttı.





Tünel Meydanı'nda İstanbullularla buluşan Mazhar Alanson: "ETİ'nin 50 yılına tanık olmuş biri olarak, bu ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum." dedi ve ETİ'nin 50. Yılına özel sürpriz etkinliklerin tüm yıl boyunca devam edeceğini belirten Alanson, "Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleşecek sürprizleri ben de sizler gibi merak ediyorum, ama şundan eminim ki yine insanların hayatına mutluluk katacak sürpriz projeler olacaktır." diye ekledi.




ETİ Mutluluk Gönüllüleri, ilerleyen günlerde de yepyeni sürprizleriyle Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak, beklenmedik anlarda karşımıza çıkacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder