3 Nisan 2011 Pazar

Vodafone Fikir Yıldızları & All Stars



Dünyanın sayılı iletişim markalarından Vodafone aslında çoğu telekomünikasyon şirketinin yaptığı bir şeyi yapıyor bu günlerde. Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar için "Fikir Yıldızları" projesiyle karşımıza çıkıyor, genç yeteneklerin telekomünikasyon sektörünün hızlı, rekabetçi, eğlenceli ve limitleri zorlayan dünyasına adım atmasını ve global bir firmada eşsiz deneyim fırsatıyla potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlıyor.


Kısaca programları anlatayım ben.




1. Seçenek: "Parlak Fikir Kategorisi": Bu yarışma ile geleceğim mobil dünyasını şekillendirmeye aday üniversite öğrencilerine kendilerini ve yeteneklerini gösterebilecekleri fırsatlar sunuyor. İki yada üç kişilik takımlar oluşturarak mobil uygulama fikirlerinle yarışmaya katılarak ödüllerini kazanabilirsin.


2. Seçenek: "Android Uygulama Kategorisi": İki yada üç kişilik grubunu kurarak Android uygulamanı geliştir ve teknoloji dünyasına erkenden adım at. Mobil uygulamaları bu kategoride Android platformunda geliştirmelisiniz yalnız.




3. Seçenek: "Vodafone Discover All Stars Genç Yetenek Programı": Temmuz- Eylül ayları süresince gerçek bir proje üzerinde çalışarak Vodafone tecrübesini ve sonrasında yarı zamanlı olarak devam etmek isteyen üniversite 3. sınıf öğrencilerine yönelik program.


4. Seçenek: "Vodafone All Stars Yeni Mezun Programı": Üniversitelerin lisans veya yüksek lisans programlarından yeni mezun olacak veya en fazla 1 yıl iş tecrübesi bulunan gençlere yönelik, iş fırsatı sunmayı hedefleyen program.


Ayrıntılı bilgi ve başvuru koşulları için : http://www.fikiryildizlari.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder