27 Mart 2012 Salı

Kartvizitler Dile Geldi Vol. I

İyi bir kartvizit sadece işinizin iletişim bilgilerini vermez, işletmeniz hakkında, işinizi nasıl yaptığınız hakkında bilgiler de içerir. Hergün hepimiz birçok firmayla tanışıyor, kartvizitlerini alıyor belki bir kenara atıyoruz sadece. Biraz daha interaktif, alışılmışın dışında kartlarla farkındalık yaratmak bu nedenle daha da önemli hale geldi. 

Etkili bir mesaj vermek istiyorsanız, sizin kartınızın cüzdanlardaki yüzlerce kartvizit arasında kaybolmasını istemiyorsanız, yaratıcı kart modellerine bir göz atın derim. Pazarlama metotları kartlara da bulaştı.

 
Yoga One: Eğer esnek parmaklarınız varsa bu kızla harikalar yaratabilirsiniz :) 

Kişisel Eğitmen: Eğer kartvizitin içeriğini görmek istiyorsanız ufak bir egzersiz yapmanız gerekiyor :)


Göğüs Hastalıkları Doktoru: Karttaki detayları okuyabilmek için bu sefer balonu şişirmeniz gerekiyor. Böylece akciğerinizin kapasitesini de ufak bir egzersizle görmüş oluyorsunuz.

 

Dario Moneti'nin kişisel kartviziti. Şeffaf plastikten yapılmış bu kart sayesinde arkadaşlarınızla eğlenceli görüntüler oluşturabilirsiniz.



Bombay Fırın: Yenilebilir bir kartvizit, fırını tanıtmak için en iyi yol olsa gerek. Ayrıca Çikolatalı, vanilyalı gibi seçenekleri de mevcut. 

   
Mais Pilates Stüdyo: Bedenini Uyandır - Pilatesin vücut için yararlarını (daha iyi duruş ve esnekliği geliştirmek gibi) hızlı ve etkileşimli bir şekilde gösteren kartvizit.

Dişçinin kartının ancak böyle olabilir :) Çürüğünden kurtulmak istiyosan, ara...



Masaj Terapisti: Müşteriler mesajı görmek için düğümü gevşetmek zorunda.

Sizi Seviyoruz... :  İlk başta gerçekten seni seviyoruz gibi görünebilir ama asıl mesajın gri barı kazıyınca ortaya çıktığı görünüyor :)

Plastik Cerrah:  Kartın üzerinde detaylandırılmış iki lastik parça sayesinde estetik sonrası görüntüyü tahmin edebilirsiniz :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder