13 Mart 2012 Salı

10. Altın Örümcek Web Ödülleri

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve İnternet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen, geleneksel hale gelmiş Türkiye’deki ilk ve tek platform bağımsız organizasyondur.

2002 senesinden bu yana geleneksel hale gelerek her sene düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde geçmiş senelerde ödüle layık bulunan siteleri incelemek için tıklayın.

Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu, web ve internet teknolojilerini takip eden, konuya ilgi duyan tüm internet kullanıcılarını organizasyonun içine dahil edebilmek ve interaktivite yaratarak, her kesimden internet kullanıcısında, ilgi ve merak uyandırmak amacıyla, final değerlendirme sürecinde, halk oylaması ile genel katılımı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Finale kalan siteler arasında, internet kullanıcıları halk oylaması ile değerlendirme yapabileceklerdir. Final değerlendirmeleri sonucunda jürinin birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride 2 birinci açıklanacaktır.

Bu sene ise 10. su düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri halkoylamasını Facebook üzerinden yürütüyor. Tasarım, İçerik, Özellik, İşlevsellik, Kullanılabilirlik ve Standart Uygunluğu ve Çapraz Tarayıcı Uygunluğu gözönüne alınarak Bankacılık ve Finans, Eğitim, Eğlence, Gıda, Haber Siteleri, Yaşam gibi  32 farklı kategoride siz de oyalamaya katılmak istiyorsanız 10. Altın Örümcek Web Ödülleri Halk Oylaması'na tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder