16 Mart 2011 Çarşamba

ETİ İle Küçük Mutluluklar

50. kuruluş yılını kutlamaları kapsamında ürünleriyle hayata küçük mutluluklar katan ETİ, Türkiye'nin farklı şehirlerinde, beklenmedik anlarda küçük mutluluklar yaşatacağı sürpriz etkinlikler planladı. Bu planları hayata geçirmek için ETİ Mutluluk Gönüllüleri isimli bir ekip kuran ETİ, ilk sürprizini 30 yıldır kar yüzü görmeyen Mersin'de gerçekleştirdi ve kar yağdırdı. 2 ay süren hazırlık çalışmaları sonucunda gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 120 ton kar Toros Dağları'ndan Mersin Barış Meydanı'na getirildi. 


Etkinlikte Mersinlilerin coşkusuna ortak olan ETİ İcra Kurulu Başkanı Tuncer Akgün "50. kuruluş yılımızı klasik tarzdaki kutlamalardan farklılaştırmak istedik. Ürünlerimizde yaşattığımız 50 yıllık mutluluk hikayesini, sürprizlerimiz ile şaşırtacağımız ve mutluluklar yaşatacağımız etkinlikler ile kutlayacağız. Bu amaçla ETİ Mutluluk Gönüllüleri adını verdiğimiz bir ekip oluşturduk. Kutlamalarımız kapsamında gidilecek lokasyon, coğrafya, koşullar ve sahip olunan imkanlar nedeniyle o mekanda ya da bölgede şimdiye kadar yapılmamış 'ilk'ler içeren etkinlikler gerçekleştireceğiz ancak temeldeki çıkış noktamız sürpriz mutluluklar yaşatmak olacak." dedi.

  
ETİ Mutluluk Gönüllüleri, ilerleyen günlerde de yepyeni sürprizlerle Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak, beklenmedik anlarda karşımıza çıkan mutlulukların değerini bir kez daha hatırlatacak.

Bunu yaparken de ETİ marka olarak farklılığını ortaya koyuyor, kendi pazarlamasını, reklamını yapıyor. 50. yıl kutlamaları olarak verilecek belki bir davetten veya toplantıdan daha çok tanıtımı ve hedef kitlelerine ulaşmayı başarıyor. 


Başka nasıl bu kadar kolay resimdeki o küçük çocuğa ulaşabilirlerdi ki :) 
Sıradaki küçük mutlulukları bekliyoruz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder