18 Haziran 2012 Pazartesi

Mini Cooper

Basılı mecraa için hazırlanmış oldukça başarılı bir reklam.
mini cooper reklam, pazarlama, zekice reklam 

Outdoor reklam türlerinden bir tane. Seyahat halindeyken böyle bir billboard görmek eğlenceli olacaktır. Dikkat çeken şekilde hazırlanmış reklam kampanyasına göre ağaçlar arabanın hızına kapılmış arkasından eğiliyorlar.
tabela reklam, mini cooper reklam, dahice reklam türleri, zekice reklam türleri 

Bu da zekice hazırlanmış bir reklam türü, bir derginin arka kapağı olabilir. Önce üstten görünüm görünüyor. Dış poşet ambalajı çıkarınca altında arabanın içi görünüyor. Bunu türetebiliriz mesela bir bir sayfa daha eklenip çevirince motor parçaları görünebilir.
dergi reklamı, ambalaj reklamı, mini cooper reklamı, zekice reklam, dikkat çekici reklam 

Mini cooper için hazırlanmış bir transformers.
mini cooper reklam tasarısı, araba reklamı 

Yine dışarıyı hedef almış bir reklam, oldukça gerçekci ve dikkat çekici, alt geçit veya köprü girişi gibi bir yere girmeden önce genelde polislerin çevirme yapabileceği bir yer. Polisler burada saklanır diye şöförleri uyarıyor. Şöför dostu marka imajı.
dış cephe tabela reklamı mini cooper 

Bir binanın dış cephesine tamamen döşenmiş bir kaplama, Mini cooper makinasından bozuk paranızla istediğiniz madel ve rengi seçebilirsiniz..
mini cooper dış cephe reklamı 

Bu gerçekten enteresan! İçine çip yerleştirilen mini cooper lar seyahat halindeyken bu tabela onları farkederse size isminizle selam veriyor :)
dijital tanela mini cooper reklam 

Tuvalet reklamlarına hepimiz alışkınız ama bu bir basamak ileri gimiş ve bize oyun imkanı sağlıyor. Pisuara döşenmiş parçaları görüyorsunuz. onlara değmeden S çizmeye çalışıyoruz. Dikkat edin dışarı damlatmayın.
tuvalet reklamı, pisuar reklamı 

Oyuncak araba kutularıyla aynı şekilde kutulanmış gerçek bir mini kalabalık bir alanda sergileniyor. Minide eğlenecek çok şey var mesajı veriyor.
farklı paketleme, farklı ambalaj, araba sunumu 

Haftasonları eğlenmek için bir yerlere gideriz ve yanımızda eğlenmek hoşça vakit geçirmek için bisikletimizi, küçük bir tekne ve benzeri şeyleri arabanın çatısına bağlarız. Bu reklamda eğlenmek için mini götürüyor.Hafta sonu eğlenmek için ne yapıyorsunuz?
dikkat çekici reklam, farklı reklam, araba tanıtımı 

Burası bir hava alanı, uçaktan inen yolcuların taksi bekledikleri bölüm, Direklere poster yerleştirilmiş ve lastik izleri yerde. Mekan tasarımı yaparak dikkat çekici bir reklam yapılmış.
mekan tasarımı, dikkat çekici reklam türleri 

En beğendiğim reklamı en sona sakladım. Metro çıkışı insanları yandan görüyorsunuz. Tam çıkışa gelecek şekilde montelenmiş kapısı açık bir mini cooper kartona basılmış . Sanki insanlar mini cooperın içinden çıkıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyor. Kapıda ise genişlik yazıyor. Küçük olmasına karşın arabanın içinin geniş olduğunu vurgulayan bir reklam.
farkli metro reklami

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder